Cateva cuvinte despre Vio

In formula de scena cu Teo si Costel, lui Vio ii place sa se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, il inspira pe Costel si este un barometru de umor pentru glumele colegilor sai. Daca rade Vio inseamna ca gluma e buna.

Este din Buzau, a terminat Academia de Studii Economice si in final a ales sa fie entertainer in Bucuresti. A inceput sa faca stand up in 2004 la Cafe Deko, pe vremea in care nu exista seara amatorilor pe motiv ca inca nu era nimeni profesionist. A fost inspirat sa faca asta atat de comedianti de afara, precum Eddie Izzard cat si de baietii care incepusera sa tina primele show-uri in cladirea Teatrului National.

In afara de stand up comedy, Vio performeaza si in show-uri de improvizatie si a fost prins in distributia lungmetrajului WebSiteStroy, debutul regizoral al lui Dan Chisu.

In cei treisprezece ani de scena, cu spectacole atat in club, cat si in tara, a contribut la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand up comedy in Romania. Din 2009 a deschis Club 99 impreuna cu Teo si Costel, al doilea club de stand up comedy autohton.