Cateva cuvinte despre Teo

Claudiu Teohari este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de stand-up comedy din Romania si unul din pionierii acestui gen la noi. Cariera sa a inceput ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo in 2004.

Aici s-a nascut prietenia cu Vio si Costel, glumele, show-urile si publicul de stand up. Foarte rapid a aparut si notorietatea, materialele sale ajungand virale pe internet.

In paralel a lucrat in advertising ca si copywriter, impreuna cu Bogdan Naumovici la Leo Burnett. Dar pentru ca publicul sau a crescut, din 2006 a devenit full-time comediant. Trei ani mai tarziu avea sa deschida Club 99, propriul club de comedie impreuna cu Vio si Costel.

In 2009 Teo si-a facut intrarea pe TV cu o emisiune saptamanala de umor, numita „Dupa bloguri”, iar in 2010 a debutat ca actor in filmul WebSiteStory regizat de Dan Chisu. In prezent, este scenarist si moderator la seria de divertisment online „Nimic Nou” .

Teo are o experienta remarcabila pe scena, incepind cu cea de club, pana la spectacole si turnee in tara, maratoane, specialuri de stand-up, cat si colaborari cu comedianti de afara.