Cateva cuvinte despre Costel

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel este absolvent al Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica. Cu alte cuvinte, il puteti urmari atat la show-urile de stand up si improvizatie din Club 99 cat si in piese de teatru si filme precum „Amintiri din epoca de aur”, „4 luni, 3 saptamani si 2 doua zile” sau „WebSiteSorty”.

Costel este din Bacau si n-are rost sa aplaudati decat dupa ce ati auzit ca spune asta pe scena. Face stand up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui.

Din 2006, Costel a inceput sa tina si show-uri de improvizatie, initial in trupa „Improvizati”, apoi din 2008 a pus bazele proiectului „Zis si facut” alaturi de Viorel Dragu, Cosmin Nedelcu (Micutzu) si Adrian Nicolae. in prezent colaboreaza la „Sector 7” ca scenarist si actor.

Ca si stand-upper Costel este un povestitor si un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor si preocuparilor umane, cit si un performer cu umor spumos si uneori absurd, care reuseste de fiecare data sa se apropie de public si sa-l surprinda.

Costel pe scena