Cateva cuvinte despre Mincu

Este actor absolvent al Universitatii de Teatru si Film „I.L.Caragiale” – Bucuresti. A lucrat alaturi de Maria Popovici imediat dupa absolvire, timp de 5 ani, la Teatrul Independent „In Culise” si nu numai, unde au jucat in peste 20 de spectacole, majoritatea de comedie.

A intrat treptat in lumea stand-up-ului, in momentul in care in spatiile independente au inceput sa se organizeze seri de open-mic (seara amatorilor).

Atunci, Alex s-a gandit ca daca tot era acolo si era trecut de ora 21:00, sa isi incerce norocul cu cateva glume scrise de el. Norocul i-a suras si s-a indragostit de aceasta meserie, pe care o practica acum cu succes.

Mincu si Maria Popovici fac, alaturi de colegul lor Alexandru Banciu, spectacole in toata tara si weekend de weekend in Bucuresti la Club 99 si Mojo.

Alex Mincu si Maria Popovici sunt un cuplu din 2011 si ea inca spera neincetat sa-i puna Mincu un inel pe deget, mai ales acum dupa ce succesul castigului de la iUmor din 2016 le-a adus celor doi atata faima. Dar nimic. Eh, speranta moare ultima!

Pana una alta, acest trio de proaspeti si tineri comedianti va vor surprinde mereu cu glume noi, din ce in ce mai bune, asa ca merita sa mergeti sa ii vedeti.